خصوصیات خاک نسوز
دمای مقاومت این خاک 1500 درجه سانتی گراد است. این خاکها از 18٪ تا 30٪ اکسید آلومینیوم ، 50٪ تا 60٪ سیلیس و 10٪ تا 12٪ مواد فرار (عمدتا آب) تشکیل شده است که در طول گرما از مواد مجدداً استفاده می شود.
کاربرد خاک نسوز
از ویژگیهای مهم بسیاری از خاکهای نسوز ، توانایی جذب آب و تشکیل توده خمیری است که می تواند به شکل دلخواه قالب شود. تنوع ترکیبات موجود در این خاک باعث افزایش کاربرد آن در صنایع مختلف مانند کاشی ، سرامیک ، لعاب و صنایع اولیه مانند متالورژی و آسیاب فولاد شده است. کاربرد این خاک در تهیه آجرهای نسوز ، مورد استفاده در تعمیرات کوره ، شیشه ، سرامیک و نوع کوره ها است.
آنالیز خاک نسوز
مواد مورد استفاده در ساخت انواع نسوز را می توان به دسته های اکسید و غیر اکسید تقسیم کرد. نسوزهای اکسید متداول ترین نوع نسوزهای مورد استفاده در صنعت هستند. نسوزهای اکسید بیشتر حاوی اکسیدهایی مانند اکسید آلومینیوم (آلومینا) ، اکسید سیلیکون (سیلیس) و اکسید منیزیم (منیزیت) هستند. ترکیبات دیگری مانند کرومیت ، زیرکون و زیرکونا در برخی از محصولات نسوز برای افزایش مقاومت در برابر سایش استفاده می شود.
مواد نسوز خاک
خاک های نسوز بیشتر از ناخالصی های هالوزیت ، کائولینیت ، مونوترمیت ، هیدروسل و کوارتز ، فلدسپات تشکیل شده اند. با توجه به تنوع خاک نسوز ، هنگام انتخاب و خرید خاک نسوز مورد نیاز برای تولید محصولات ، باید نکاتی را در نظر بگیریم. اگر ناخالصی های خاک های نسوز از مواد معدنی بوکسیت باشد ، این مقدار آلومینا را افزایش می دهد و در نتیجه باعث افزایش ناخوشایند خاک می شود. اگر ناخالصی ها از موادی مانند ترکیبات آهن و تیتانیوم باشد ، این امر باعث کاهش نقطه خمیر قطعه ساخته شده از خاک نسوز داده شده می شود.
ار نیاز به تهیه خاک نسوز دارید، حتما به سایت دیگداز اهواز سر بزنید.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0